Bagarens barn får inga bullar och skomakens barn går i trasiga skor… som det brukar heta. Och vi är inte ju sämre vi, eftersom allt vårt fokus ligger på att leverera våra kunders projekt. Men nu vill vi ändå berätta lite om vad vi jobbat med under våren.

Digitalt: TV/Banners/Web. Just nu mycket fokus på web och digitala produktioner. Banners, hemsidor och rörlig grafik för TV är projekt som toppat våren. Sedan ett halvår tillbaka kan vi även stoltsera med egen inspelningsstudio för ”voice over”. Även kallad studio 3.
Kommunikation: Flera uppdrag där vi arbetat med att formulera och konceptualisera olika varumärkens vara och icke vara.
Foto: Många uppdrag som varierat från modellfotografering för smycken till produktfoto i mysiga kylrum. Båda är nästan lika roliga.
Management: Interimsuppdrag för kund, där vi strategiskt genomlyser hela verksamheten, från vision och mål till arbetsprocesser och nöjda medarbetare. Uppdraget löper fram till årsskiftet 2019.
Design: Layout och formgivning av logotyper och varumärken.
Produktion: Och givetvis det som man ofta glömmer bort – allt det där som bara ska funka. Produktion av foldrar, roll-ups, back-drops, annonser, visitkort, kontorstryck, vepor, presentationsmaterial etc.

Nu närmar sig sommar med stormsteg och vi kör givetvis på till våra kunder tar semester.