Ibland går det åt helvete – som exempelvis för teatergruppen Thalia, som ska sätta upp föreställningen Peter Pan. Allt blir fel – det går åt helvete helt enkelt! Men det är ju så denna revy är tänkt, dvs galet och tokigt på alla sätt. Uppsättningen av Peter Pan går åt helvete, eller Peter Pan goes wrong, som originalproduktionen heter, är producerad av Lifeline Entertainment, i samarbete med The Mischief Theatre Production i England.

Edward af Sillén står för regi, översättning och koreografi, och i rollistan hittar du bland annat; Pernilla Wahlgren, Ola Forssmed, David Batra och Per Andersson, för att nämna några.

Peter Pan går åt helvete spelas under våren i; Stockholm, Halmstad, Karlstad, Linköping, Örebro, Västerås, Malmö och Göteborg. Så vill du ha ett gott skratt – boka din biljett och gå och se den!

Vi på Grepp fick uppdraget att producera det svenska programbladet utifrån befintligt grafiskt manér. Texter, bilder och grafiska element blev till ett programblad på 20 sidor. Att vi endast hade tre dagar på oss för att få ihop det hela, gjorde inte det hela lättare. Med alla utmaningar som ”snabba puckar” innebär, kunde det gått åt helvete!

Uppdragsgivare: Lifeline Entertainment, Sara Huss och Dessi Hietala
AD/Original/adaption: Thomas Kjellberg
Produktionsledning: Christian Roosvall