Varumärke

 • Lindsey Vonn googlar med Yniq

  Skidvärldsmästarinnan Lindsey Vonn är nybliven delägare i skid-google-varumärket YNIQ. Kul tycker vi, eftersom det kommer att lyfta kännedomen av YNIQ till oanade höjder. Inför sportmässan ISPO i Munchen, behövde YNIQ ta fram en stor vepa på 10 x 2 meter för att dekorera mässmontern. Utmaning: Skapa en skön känsla med; snö, googles, berg, Lindsey Vonn och Yniq. Och resultatet – ja döm själva. Vi är givetvis  supernöjda och så även vår kund.

  Uppdragsgivare: YNIQ
  Art Direction: Thomas Kjellberg
  Produktionsledning: Christian Roosvall

 • Nytt designuppdrag till Grepp

  Kan en fågel crawla? Kan en fisk göra en looping? Snart har vi svar även på det. Vi på Grepp har fått det spännande uppdraget att bygga ett nytt varumärke för nystartat företag inom Bank & Finans. Arbetet omfattar allt från utformning av grafisk identitet och kontorstryck till presentationsmaterial och hemsida. Mer information inom kort. Håll ut – simma lugnt!

 • Det händer hos Grepp

  Bagarens barn får inga bullar och skomakens barn går i trasiga skor… som det brukar heta. Och vi är inte ju sämre vi, eftersom allt vårt fokus ligger på att leverera våra kunders projekt. Men nu vill vi ändå berätta lite om vad vi jobbat med under våren.

  1. Digitalt: TV/Banners/Web. Just nu mycket fokus på web och digitala produktioner. Banners, hemsidor och rörlig grafik för TV är projekt som toppat våren. Sedan ett halvår tillbaka kan vi även stoltsera med egen inspelningsstudio för ”voice over”. Även kallad studio 3.
  2. Kommunikation: Flera uppdrag där vi arbetat med att formulera och konceptualisera olika varumärkens vara och icke vara.
  3. Foto: Många uppdrag som varierat från modellfotografering för smycken till produktfoto i mysiga kylrum. Båda är nästan lika roliga.
  4. Management: Interimsuppdrag för kund, där vi strategiskt genomlyser hela verksamheten, från vision och mål till arbetsprocesser och nöjda medarbetare. Uppdraget löper fram till årsskiftet 2019.
  5. Design: Layout och formgivning av logotyper och varumärken.
  6. Produktion: Och givetvis det som man ofta glömmer bort – allt det där som bara ska funka. Produktion av foldrar, roll-ups, back-drops, annonser, visitkort, kontorstryck, vepor, presentationsmaterial etc.

  Nu närmar sig sommar med stormsteg och vi kör givetvis på till våra kunder tar semester.

 • Wise House

  Arbetet med att bygga varumärket Wise House fortsätter. Hemsidan www.wisehouse.se är lanserad och i helgen gick Bostadsrättsmässan av stapeln i Kista. Wise House var givetvis på plats, och det var genomgående stort intresse för detta smarta system för fastigheter och lägenheter. Vårt uppdrag: Mässskyltar, Informationsfolder och roll-ups.

  WiseHouse

 • Nu tar vi Grepp om vinhandeln

  Snart påbörjar vi nytt projekt för att lansera exklusiva viner på den svenska marknaden.

  Mer information kommer.

  Skål!

 • Smaka på ”Naturligtvis”

  Nu lanseras ”Naturligtvis” – ett nytt varumärke med fokus på vegetariska proteiner. Vi på Grepp har varit med på hela resan och är otroligt stolta och glada över förtroendet att fått ansvara för varumärkeskoncept, design och produktion.

  Intresserad av att få hjälp med ditt varumärke? Hör av dig till oss på Grepp!

  naturligtvis_intro

 • Varumärkesresan forsätter

  Grönt är skönt!

  Arbetet med lanseringen av det vegetariska varumärket fortsätter i full takt. Vi har provsmakat, testat och utvärderat. Ett antal produktvarianter och namnförslag är spikade. Designmanér och logotyp är i det stora hela klart. Det rullar på.

  Nu arbetar vi vidare med förpackningsdesignen, och i går spenderade vi dagen i fotostudion. Allt för att ta fram konceptuella bilder till förpackningarna. Visst är det vackert med grönsaker i alla dess färger.

  Dessutom kul, inspirerande och gott.

  Mer info snart.

  edam_IMG_7487majs_IMG_7431majs_IMG_7419 paprika_IMG_7491

 • Ny kund till Grepp

  Vissa fredagar är bra – andra ännu bättre. Idag hälsar vi CLS Elektronik välkommen som kund till oss på Grepp Kommunikation. Uppdraget omfattar initialt ny hemsida och uppdatering av marknadsföringsmaterial. Vi återkommer givetvis med mer information inom kort.

 • Grafisk profil för Dina Siffror

  Så här snyggt blev resultatet av vårt senaste designprojekt. Dina Siffror är en nystartad redovisningsbyrå, speciellt inriktad på målgruppen hantverkare. Vårt uppdrag var att skapa ett grafiskt manér. Först ut är kontorstrycksaker och inom kort sjösätter vi också en helt ny hemsida.

  ds_intro ds_a4-letterhead-business-cards ds_visit_2 ds_car ds_visit_mockup

  Arbetsgrupp:

  AD / grafisk form: Thomas Kjellberg / Mikael Hagström

  Projekt- / produktionsledning: Christian Roosvall

 • Välkommen MTG och TV 3

  Hurra! Vilket kul uppdrag vi fick från MTG. Grepps uppdrag blir att skapa ny TAG-line, för att göra Kanal 3 tydligare i sin kommunikation. Nu får semestern vänta några dagar:)