Produktion

 • Lindsey Vonn googlar med Yniq

  Skidvärldsmästarinnan Lindsey Vonn är nybliven delägare i skid-google-varumärket YNIQ. Kul tycker vi, eftersom det kommer att lyfta kännedomen av YNIQ till oanade höjder. Inför sportmässan ISPO i Munchen, behövde YNIQ ta fram en stor vepa på 10 x 2 meter för att dekorera mässmontern. Utmaning: Skapa en skön känsla med; snö, googles, berg, Lindsey Vonn och Yniq. Och resultatet – ja döm själva. Vi är givetvis  supernöjda och så även vår kund.

  Uppdragsgivare: YNIQ
  Art Direction: Thomas Kjellberg
  Produktionsledning: Christian Roosvall

 • På resande fot med Viasat

  Om ni är på resande fot den närmaste tiden och flyger till/från; Luleå, Östersund/Åre och Malmö, så är risken stor att ni stöter på Visats stortavlor. Ta gärna en bild och maila till oss:)

  Uppdrag: Design/produktion av stortavlor för Viasat
  Uppdragsgivare: Viasat
  Projektledning: Christian Roosvall
  AD/form: Mikael Hagström

 • Det händer hos Grepp

  Bagarens barn får inga bullar och skomakens barn går i trasiga skor… som det brukar heta. Och vi är inte ju sämre vi, eftersom allt vårt fokus ligger på att leverera våra kunders projekt. Men nu vill vi ändå berätta lite om vad vi jobbat med under våren.

  1. Digitalt: TV/Banners/Web. Just nu mycket fokus på web och digitala produktioner. Banners, hemsidor och rörlig grafik för TV är projekt som toppat våren. Sedan ett halvår tillbaka kan vi även stoltsera med egen inspelningsstudio för ”voice over”. Även kallad studio 3.
  2. Kommunikation: Flera uppdrag där vi arbetat med att formulera och konceptualisera olika varumärkens vara och icke vara.
  3. Foto: Många uppdrag som varierat från modellfotografering för smycken till produktfoto i mysiga kylrum. Båda är nästan lika roliga.
  4. Management: Interimsuppdrag för kund, där vi strategiskt genomlyser hela verksamheten, från vision och mål till arbetsprocesser och nöjda medarbetare. Uppdraget löper fram till årsskiftet 2019.
  5. Design: Layout och formgivning av logotyper och varumärken.
  6. Produktion: Och givetvis det som man ofta glömmer bort – allt det där som bara ska funka. Produktion av foldrar, roll-ups, back-drops, annonser, visitkort, kontorstryck, vepor, presentationsmaterial etc.

  Nu närmar sig sommar med stormsteg och vi kör givetvis på till våra kunder tar semester.

 • Kokhett Nr 2 med fokus på förpackningar

  Nu är nr 2 av ICAs Kohett färdigproducerat, och detta nummer handlar mångt och mycket om förpackningar, materialval, plastskola, trender och miljötänk. Kokhett ges ut 3 gånger per år och distribueras till alla ICA-handlare i Sverige. Nu arbetar vi vidare med nr 3.

  Kund: ICA

  Arbetsgrupp: Thomas Kjellberg, AD/Grafisk form, Christian Roosvall, Projektledning