Design

 • Lindsey Vonn googlar med Yniq

  Skidvärldsmästarinnan Lindsey Vonn är nybliven delägare i skid-google-varumärket YNIQ. Kul tycker vi, eftersom det kommer att lyfta kännedomen av YNIQ till oanade höjder. Inför sportmässan ISPO i Munchen, behövde YNIQ ta fram en stor vepa på 10 x 2 meter för att dekorera mässmontern. Utmaning: Skapa en skön känsla med; snö, googles, berg, Lindsey Vonn och Yniq. Och resultatet – ja döm själva. Vi är givetvis  supernöjda och så även vår kund.

  Uppdragsgivare: YNIQ
  Art Direction: Thomas Kjellberg
  Produktionsledning: Christian Roosvall

 • På resande fot med Viasat

  Om ni är på resande fot den närmaste tiden och flyger till/från; Luleå, Östersund/Åre och Malmö, så är risken stor att ni stöter på Visats stortavlor. Ta gärna en bild och maila till oss:)

  Uppdrag: Design/produktion av stortavlor för Viasat
  Uppdragsgivare: Viasat
  Projektledning: Christian Roosvall
  AD/form: Mikael Hagström

 • En helt ny hotell-tv från Philips

  Under hösten får över 2000 fristående hotell i Norden ett DR-utskick, där vi presenterar en helt ny sorts hotell -TV från Philips. Smarta funktioner som inbyggd Chrome cast, egen anpassning hotellinformationen samt möjlighet att göra kundundersökningar on-line, är några av fördelarna med Philips TV. Att kostnaderna för hotellen dessutom sänks, är ju ett extra plus tycker vi.

  För att skapa extra intresse tog vi fram ett fodral (Sleeve) till DR-utskicket, med bipackad informationsfolder. DR-utskicket stöttas med annonsering i fackpress samt bannerannonser.

  Uppdrag: Kampanj för Philips nya hotell TV för att väcka intresse hos målgruppen

  Metod: DR-utskick till +2000 fristående hotell (Sleeve + folder: Svensk, Dansk, Norsk och Finsk), helsidesannonsering i facktidningar samt bannerannonser.

  Kund: Philips Professional Display Solutions

  Projektledning/Copy: Christian Roosvall

  AD/form: Thomas Kjellberg

  Digital produktion: Mikael Hagström

 • Krimtorsdag TV3 Efterlyst 20.00

  Ni missar väl inte Krimtorsdag på Tv3. Hasse Aaro står för underhållningen, Grepp står för den grafiska designen och kommunikationen.

  Kund: Nent Group
  AD: Mikael Hagström
  Projektledning: Christian Roosvall

  Efterlyst TV3 dokumentär

 • Hurra för nöjda kunder

  Det är klart att vi blir extra glada när vårt arbete uppskattas.
  Som det här omnämnandet till exempel.

  ”Hurrrrrra för vår fantastiska partner Grepp Kommunikation och i synnerhet Mikael Hagström som helt pro bono byggt vår nya fina hemsida! Ni är fantastiska och nu kommer vi kunna samla in massa mer pengar till vår programverksamhet, så fler utsatta #ungdomar kan få tillgång till #utbildning. Kolla in den här https://www.zbfoundation.se/

 • Gränslöst nöjda kunder gillar vi

  NENT Group behövde skapa en ”key art” för sin nya programserie ”På gränsen med med Peter Jihde”. Ett program där Peter åker till USA och möter människor vars åsikter är på gränsen till vad som är acceptabelt i Sverige. Vapen, droger och rasism är bara några av de kontroversiella ämnen som tas upp. Resultatet blev en bildlösning med kontraster och symbolik som speglade innehållet i programmen. Så här skrev vår kund: Som alltid ett fantastiskt jobb från ert team Christian! Supernöjd med var vi hamnade tillslut ?

  Kund: NENT Group – Emma Berglund

  Arbetsgrupp: Micke Hagström – AD, Christian Roosvall – projektledning

   

 • Nytt designuppdrag till Grepp

  Kan en fågel crawla? Kan en fisk göra en looping? Snart har vi svar även på det. Vi på Grepp har fått det spännande uppdraget att bygga ett nytt varumärke för nystartat företag inom Bank & Finans. Arbetet omfattar allt från utformning av grafisk identitet och kontorstryck till presentationsmaterial och hemsida. Mer information inom kort. Håll ut – simma lugnt!

 • Det händer hos Grepp

  Bagarens barn får inga bullar och skomakens barn går i trasiga skor… som det brukar heta. Och vi är inte ju sämre vi, eftersom allt vårt fokus ligger på att leverera våra kunders projekt. Men nu vill vi ändå berätta lite om vad vi jobbat med under våren.

  1. Digitalt: TV/Banners/Web. Just nu mycket fokus på web och digitala produktioner. Banners, hemsidor och rörlig grafik för TV är projekt som toppat våren. Sedan ett halvår tillbaka kan vi även stoltsera med egen inspelningsstudio för ”voice over”. Även kallad studio 3.
  2. Kommunikation: Flera uppdrag där vi arbetat med att formulera och konceptualisera olika varumärkens vara och icke vara.
  3. Foto: Många uppdrag som varierat från modellfotografering för smycken till produktfoto i mysiga kylrum. Båda är nästan lika roliga.
  4. Management: Interimsuppdrag för kund, där vi strategiskt genomlyser hela verksamheten, från vision och mål till arbetsprocesser och nöjda medarbetare. Uppdraget löper fram till årsskiftet 2019.
  5. Design: Layout och formgivning av logotyper och varumärken.
  6. Produktion: Och givetvis det som man ofta glömmer bort – allt det där som bara ska funka. Produktion av foldrar, roll-ups, back-drops, annonser, visitkort, kontorstryck, vepor, presentationsmaterial etc.

  Nu närmar sig sommar med stormsteg och vi kör givetvis på till våra kunder tar semester.

 • Det hettar till hos ICA

  Vårt första nummer av Kokhett föll verkligen ICA i smaken. Kokhett är ICAs egen tidning som informerar om konsumenttrender inom mat & dryck, hälsa, miljö, förpackningar mm. Vårt uppdrag var att arbeta fram en ny design och layout, vilket skapade ett modernare uttryck och resulterade i en mer lättläst och informativ tidning. Kokhett ges ut 3 gånger per år och distribueras till alla ICA-handlare i Sverige. Nu arbetar vi vidare med nr 2.

  Kund: ICA

  Arbetsgrupp: Thomas Kjellberg, AD/Grafisk form, Christian Roosvall, Projektledning

 • Nu tar vi Grepp om vinhandeln

  Snart påbörjar vi nytt projekt för att lansera exklusiva viner på den svenska marknaden.

  Mer information kommer.

  Skål!