Kampanjer

 • På resande fot med Viasat

  Om ni är på resande fot den närmaste tiden och flyger till/från; Luleå, Östersund/Åre och Malmö, så är risken stor att ni stöter på Visats stortavlor. Ta gärna en bild och maila till oss:)

  Uppdrag: Design/produktion av stortavlor för Viasat
  Uppdragsgivare: Viasat
  Projektledning: Christian Roosvall
  AD/form: Mikael Hagström

 • En helt ny hotell-tv från Philips

  Under hösten får över 2000 fristående hotell i Norden ett DR-utskick, där vi presenterar en helt ny sorts hotell -TV från Philips. Smarta funktioner som inbyggd Chrome cast, egen anpassning hotellinformationen samt möjlighet att göra kundundersökningar on-line, är några av fördelarna med Philips TV. Att kostnaderna för hotellen dessutom sänks, är ju ett extra plus tycker vi.

  För att skapa extra intresse tog vi fram ett fodral (Sleeve) till DR-utskicket, med bipackad informationsfolder. DR-utskicket stöttas med annonsering i fackpress samt bannerannonser.

  Uppdrag: Kampanj för Philips nya hotell TV för att väcka intresse hos målgruppen

  Metod: DR-utskick till +2000 fristående hotell (Sleeve + folder: Svensk, Dansk, Norsk och Finsk), helsidesannonsering i facktidningar samt bannerannonser.

  Kund: Philips Professional Display Solutions

  Projektledning/Copy: Christian Roosvall

  AD/form: Thomas Kjellberg

  Digital produktion: Mikael Hagström

 • Krimtorsdag TV3 Efterlyst 20.00

  Ni missar väl inte Krimtorsdag på Tv3. Hasse Aaro står för underhållningen, Grepp står för den grafiska designen och kommunikationen.

  Kund: Nent Group
  AD: Mikael Hagström
  Projektledning: Christian Roosvall

  Efterlyst TV3 dokumentär

 • Gränslöst nöjda kunder gillar vi

  NENT Group behövde skapa en ”key art” för sin nya programserie ”På gränsen med med Peter Jihde”. Ett program där Peter åker till USA och möter människor vars åsikter är på gränsen till vad som är acceptabelt i Sverige. Vapen, droger och rasism är bara några av de kontroversiella ämnen som tas upp. Resultatet blev en bildlösning med kontraster och symbolik som speglade innehållet i programmen. Så här skrev vår kund: Som alltid ett fantastiskt jobb från ert team Christian! Supernöjd med var vi hamnade tillslut ?

  Kund: NENT Group – Emma Berglund

  Arbetsgrupp: Micke Hagström – AD, Christian Roosvall – projektledning

   

 • Det händer hos Grepp

  Bagarens barn får inga bullar och skomakens barn går i trasiga skor… som det brukar heta. Och vi är inte ju sämre vi, eftersom allt vårt fokus ligger på att leverera våra kunders projekt. Men nu vill vi ändå berätta lite om vad vi jobbat med under våren.

  1. Digitalt: TV/Banners/Web. Just nu mycket fokus på web och digitala produktioner. Banners, hemsidor och rörlig grafik för TV är projekt som toppat våren. Sedan ett halvår tillbaka kan vi även stoltsera med egen inspelningsstudio för ”voice over”. Även kallad studio 3.
  2. Kommunikation: Flera uppdrag där vi arbetat med att formulera och konceptualisera olika varumärkens vara och icke vara.
  3. Foto: Många uppdrag som varierat från modellfotografering för smycken till produktfoto i mysiga kylrum. Båda är nästan lika roliga.
  4. Management: Interimsuppdrag för kund, där vi strategiskt genomlyser hela verksamheten, från vision och mål till arbetsprocesser och nöjda medarbetare. Uppdraget löper fram till årsskiftet 2019.
  5. Design: Layout och formgivning av logotyper och varumärken.
  6. Produktion: Och givetvis det som man ofta glömmer bort – allt det där som bara ska funka. Produktion av foldrar, roll-ups, back-drops, annonser, visitkort, kontorstryck, vepor, presentationsmaterial etc.

  Nu närmar sig sommar med stormsteg och vi kör givetvis på till våra kunder tar semester.

 • Nu tar vi Grepp om vinhandeln

  Snart påbörjar vi nytt projekt för att lansera exklusiva viner på den svenska marknaden.

  Mer information kommer.

  Skål!

 • Enkelheten vinner i längden

  Ibland behöver man inte krångla till saker och ting. Så när TV3 och EsportTV ville lyfta fram sina goda sidor och informera om sitt programutbud, tog vi helt enkelt fram ”coasters” att ställa drycken på. Enkelt, effektivt och funktionellt.

  coaster_1

 • På gång…

  Det händer mycket på byrån just nu. Och som vanligt är vi så fokuserade på kunderna att vi glömmer berätta vad vi håller på med. Just nu ligger vi i produktionsfas av Industrivärden årsredovisning – ett uppdrag som kräver full noggrannhet och koll på processen. Thomas ansvarar för layout och produktion och Christian fokuserar på foto och projektledning. Ett viktigt uppdrag och speciellt med tanke på att den ska tryckas i över 30.000 exemplar – på två språk. Snart levererar vi också ut Knightecs Code of Conduct, där vi under en längre tid arbetat strategiskt med texter och innehåll och dels med layout och produktion av materialet. Sedan har vi ju lite snabbare puckar som vi gärna stöttar våra kunder med. Idag fick exempelvis Philips TV, med Mickes hjälp, prioritet att ta fram säljande dekaler för sin säljkår. Micke gör också layout för MTGs sportkalender för våren 2017. Fredrik jobbar med att hjälpa HSB att skapa ett gemensamt verktyg för att få fler föreningar att ansluta sig till just HSB. Och idag sjösatte vi Rinkebyterrassens hemsida – ett gemensamt projekt mellan byggföretagen ALM och Byggvesta. Ett axplock av vad vi jobbar med just nu. Men viktigast av allt – vi har superkul och den kreativa nivån ligger på topp. Kan inte bli mycket bättre:)

 • Ny kund till Grepp

  Vi hälsar Byggvesta välkommen som kund till oss på Grepp Kommunikation. Första uppdraget blir att skapa hemsida och information för att öka intresse till påbörjat byggprojekt i Rinkeby. Ett intressant projekt med mångfaldsperspektiv.