Mässor och events

 • Lindsey Vonn googlar med Yniq

  Skidvärldsmästarinnan Lindsey Vonn är nybliven delägare i skid-google-varumärket YNIQ. Kul tycker vi, eftersom det kommer att lyfta kännedomen av YNIQ till oanade höjder. Inför sportmässan ISPO i Munchen, behövde YNIQ ta fram en stor vepa på 10 x 2 meter för att dekorera mässmontern. Utmaning: Skapa en skön känsla med; snö, googles, berg, Lindsey Vonn och Yniq. Och resultatet – ja döm själva. Vi är givetvis  supernöjda och så även vår kund.

  Uppdragsgivare: YNIQ
  Art Direction: Thomas Kjellberg
  Produktionsledning: Christian Roosvall

 • Wise House

  Arbetet med att bygga varumärket Wise House fortsätter. Hemsidan www.wisehouse.se är lanserad och i helgen gick Bostadsrättsmässan av stapeln i Kista. Wise House var givetvis på plats, och det var genomgående stort intresse för detta smarta system för fastigheter och lägenheter. Vårt uppdrag: Mässskyltar, Informationsfolder och roll-ups.

  WiseHouse

 • Norvida gästar Coop mässan

  I veckan hade Coop mässa med specialinbjudna leverantörer. Norvida med varumärkena Naturkött, Heritage Angus, Farmfield och John Selection, var givetvis på plats. Vi på Grepp Kommunikation tog fram koncept och monter för Norvida, med fokus på naturlig känsla. Hållbart – tycker vi!

  Norvida mässmonter

  Norvida mässmonter

   

 • Mässmonter till Norvida, med fokus på hållbarhet

  Nytt uppdrag från Norvida, där vi skall skapa en mässmonter, med fokus på hållbarhet och CSR. Uppdraget omfattar övergripande design och layout, framtagning av monterväggar, roll-ups och broschyrmaterial. Bilder och mer information kommer…