Digitalt

 • En helt ny hotell-tv från Philips

  Under hösten får över 2000 fristående hotell i Norden ett DR-utskick, där vi presenterar en helt ny sorts hotell -TV från Philips. Smarta funktioner som inbyggd Chrome cast, egen anpassning hotellinformationen samt möjlighet att göra kundundersökningar on-line, är några av fördelarna med Philips TV. Att kostnaderna för hotellen dessutom sänks, är ju ett extra plus tycker vi.

  För att skapa extra intresse tog vi fram ett fodral (Sleeve) till DR-utskicket, med bipackad informationsfolder. DR-utskicket stöttas med annonsering i fackpress samt bannerannonser.

  Uppdrag: Kampanj för Philips nya hotell TV för att väcka intresse hos målgruppen

  Metod: DR-utskick till +2000 fristående hotell (Sleeve + folder: Svensk, Dansk, Norsk och Finsk), helsidesannonsering i facktidningar samt bannerannonser.

  Kund: Philips Professional Display Solutions

  Projektledning/Copy: Christian Roosvall

  AD/form: Thomas Kjellberg

  Digital produktion: Mikael Hagström

 • Hurra för nöjda kunder

  Det är klart att vi blir extra glada när vårt arbete uppskattas.
  Som det här omnämnandet till exempel.

  ”Hurrrrrra för vår fantastiska partner Grepp Kommunikation och i synnerhet Mikael Hagström som helt pro bono byggt vår nya fina hemsida! Ni är fantastiska och nu kommer vi kunna samla in massa mer pengar till vår programverksamhet, så fler utsatta #ungdomar kan få tillgång till #utbildning. Kolla in den här https://www.zbfoundation.se/

 • Nytt designuppdrag till Grepp

  Kan en fågel crawla? Kan en fisk göra en looping? Snart har vi svar även på det. Vi på Grepp har fått det spännande uppdraget att bygga ett nytt varumärke för nystartat företag inom Bank & Finans. Arbetet omfattar allt från utformning av grafisk identitet och kontorstryck till presentationsmaterial och hemsida. Mer information inom kort. Håll ut – simma lugnt!

 • Våra banners är förbanners bra!

  Dags för lite uppdatering, och vi börjar med en riktigt rolig nyhet: De flesta vet ju att vi producerar en del digitalt material – allt från rörlig kanalgrafik till TV3,TV6, TV8, TV och Viafree m.fl, till digitala annonser och banners. Nu har Stanford University gjort en studie hur olika banners uppfattas. Genom eye-tracking och med sensorer kopplade till hjärnan, har en urvalsgrupp på närmare 200 personer fått titta på banners från flera stora företag och varumärken. Testerna har genomfört vid tre olika tillfällen. Gissa vilka banners som fått bäst resultat: Jo de som vi på Grepp Kommunikation tagit fram och producerat. Resultaten är så pass bra att vi nu fått uppdrag att skapa en guideline för hur och vad man ska tänka på när man tar fram banners.
  Vi är givetvis väldigt glada och är det någon som behöver hjälp med digital produktion, så har vi nu svart på vitt att det vi gör verkligen fungerar.
 • Det händer hos Grepp

  Bagarens barn får inga bullar och skomakens barn går i trasiga skor… som det brukar heta. Och vi är inte ju sämre vi, eftersom allt vårt fokus ligger på att leverera våra kunders projekt. Men nu vill vi ändå berätta lite om vad vi jobbat med under våren.

  1. Digitalt: TV/Banners/Web. Just nu mycket fokus på web och digitala produktioner. Banners, hemsidor och rörlig grafik för TV är projekt som toppat våren. Sedan ett halvår tillbaka kan vi även stoltsera med egen inspelningsstudio för ”voice over”. Även kallad studio 3.
  2. Kommunikation: Flera uppdrag där vi arbetat med att formulera och konceptualisera olika varumärkens vara och icke vara.
  3. Foto: Många uppdrag som varierat från modellfotografering för smycken till produktfoto i mysiga kylrum. Båda är nästan lika roliga.
  4. Management: Interimsuppdrag för kund, där vi strategiskt genomlyser hela verksamheten, från vision och mål till arbetsprocesser och nöjda medarbetare. Uppdraget löper fram till årsskiftet 2019.
  5. Design: Layout och formgivning av logotyper och varumärken.
  6. Produktion: Och givetvis det som man ofta glömmer bort – allt det där som bara ska funka. Produktion av foldrar, roll-ups, back-drops, annonser, visitkort, kontorstryck, vepor, presentationsmaterial etc.

  Nu närmar sig sommar med stormsteg och vi kör givetvis på till våra kunder tar semester.

 • Ibland blir vi lite extra glada

  Som när vi häromdagen fick vi mail, angående en digital produktion för TV3, TV6, TV8 och TV10.

  Från MTG

  ”Grymt jobbat med produktionen. Uppskattas att ni kunde prioritera den och färdigställa den så snabbt trots sista minuten-ändringar och tight deadline!
  Stort plus i kanten att kunden vart nöjd med slutresultatet.”

  Från Kunden

  ”Wow, Jag är så nöjd. Kan nog inte bli mer nöjd faktiskt. Jättebra jobb!
  Godkänd för publicering
  Bästa hälsningar
  Maria”

  Nöjda kunder är det bästa vi vet, och solklart att vi nu sträcker på oss lite extra.

 • Wise House

  Arbetet med att bygga varumärket Wise House fortsätter. Hemsidan www.wisehouse.se är lanserad och i helgen gick Bostadsrättsmässan av stapeln i Kista. Wise House var givetvis på plats, och det var genomgående stort intresse för detta smarta system för fastigheter och lägenheter. Vårt uppdrag: Mässskyltar, Informationsfolder och roll-ups.

  WiseHouse

 • Hemsida till Wise House

  wise-house_logotype_rgb

  Wise House skördar nya framgångar med sitt smarta informationssystem för flerfamiljshus. Nu fortsätter vårt samarbete med uppbyggnad av ny hemsida. Sjösättning i början av oktober. Kul tycker vi – och även gänget på Wise House.

  Arbetsgrupp:

  Mikael Hagström – AD/Digital produktion

  Christian Roosvall – Projektledning / copy

 • Grepp fixar kanalgrafiken

  Vad kul! Vi har fått uppdraget att producera kanalgrafik för TV3, TV6 och Viafree. Vi producerar spottar och mixar sponsorbudskap med MTGs loggor samt ljudpålägg med olika budskap. Ett otroligt roligt uppdrag där vi får visa upp vår kompetens inom rörliga media. I går spenderade vi kvällen i studio för inspelning av (ljudpålägg) voice over.  Två proffsiga ”röster” Rebecca och Håkan, satte nivån på budskapen. Det här är kul!

 • Red Line Oil web-shop

  Kika in på www.redline.se där du hittar Red Line Oils sortiment som nu går att köpa via web-shop.

  Grepp kommunikation har tagit fram hela web-shop lösningen i wordpress / woo-commerce, inklusive layout, produktion samt framtagning av animerade produktbilder i 3D.